Frumusețe

(FRUMUSEȚE) Trucuri de îngrijire pentru această toamnă

Ten
Primul care înfruntă cu tărie vremea schimbătoare este tenul. Vântul şi temperaturile mai scăzute îl usucă. De aceea, prima schimbare pe care trebuie să o faci este să foloseşti un exfoliant pentru a îndepărta celulele moarte şi pentru a împrospăta epiderma. Astfel o pregăteşti pentru pasul doi.

Pasul doi este să începi să foloseşti o crema cu un efect de hidratare mai puternic. Optează pentru creme pe baza de apă în cazul unui ten gras, iar pentru persoanele cu ten uscat sau normal s-ar potrivi de minune o crema cu ulei de argan sau migdale.

Par
Un nou sezon, un nou look. Încearcă o tunsoare nouă! Pentru persoanele mai puţin îndrăzneţe, recomand tunderea vârfurilor. Astfel vei oferi un boost firului de par şi vei scapă de vârfurile despicate şi degradate de soare, apă marii şi clorul din piscină.

De asemenea, este foarte importantă şi hidratarea părului. Tratamentele de hidratare intensă, măştile hrănitoare şi un ser pentru cuminţirea firelor rebele nu ar trebui să lipsească în următoarea perioada din regimul de îngrijire al părului.

Corp
Deşi nu realizăm acest lucru, mâinile noastre au foarte mult de suferit în această perioada. De aceea este bine să le acordăm mai multă atenţie. Un truc foarte bun şi accesibil este să punem 1-2 picături de ulei de argan în crema de mâini.

Optează pentru un nou miros. Alege accente de mosc, lemn de santal şi scorţişoară pentru un aer misterios, profund şi potrivit sezonului. Dacă preferi mirosurile mai fresh, poţi opta cu încredere pentru notele de portocală, bergamotă sau smochină.

Machiaj
Tendinţele acestui sezon ne sfătuiesc să renunţăm la conturarea fetei şi să ne bucurăm de un ten proaspăt şi natural. Încearcă să foloseşti un blush roz-piersică şi să păstrezi restul machiajului cât mai natural.

Deşi abia aşteptăm să vină toamna şi să purtăm rujuri închise la culoare, îţi recomand să optezi pentru texturi lejere, transparente sezonul acesta. Sunt mai uşor de aplicat şi se potrivesc atât unei zile de lucru, cât şi unei ieşiri în oraş cu prietenii. 

sursa: elle.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *