Frumusețe

(FRUMUSEȚE) Trucuri pentru o piele impecabilă

1. Modelele folosesc loţiune tonică dimineaţă în loc de apă şi săpun

Specialiştii spun că dacă îţi speli faţă prea des (cu săpun), privezi pielea de uleiurile naturale pe care această le produce şi de care are nevoie. Culmea, dacă te speli prea des, s-ar putea că să ai parte de un exces de sebum. Site-ul Popsugar i-a cerut în acest sens sfatul lui Ildi Pekar, esteticiană Irinei Shayk şi a Mirandei Kerr. Această recomandă să ne curăţăm tenul doar seară cu apă şi săpun, iar dimineaţă să folosim o loţiune tonică. Această are o acţiune mai blanda de curăţare a tenului. În plus, recreează echilibrul în ceea ce priveşte pH-ul pielii, pentru că această să nu fie prea grasă sau prea uscată.

2. Modelele consumă puţin zahăr şi îşi menţin greutatea corporală constantă 

Dacă renunţaţi la zahăr (sau îl reduceţi semnificativ), veţi observa imediat o îmbunătăţire a aspectului pielii voastre. "Zahărul provoacă îmbătrânirea pielii, duce la apariţia ridurilor", spune esteticiană. La fel de periculoasă că zahărul, este şi fluctuaţia greutăţii. Dietele de tip yo-yo distrug pielea, care este întinsă constant. Slăbirile şi îngrăşările frecvente provoacă şi vergeturi.

3. Modelele merg în fiecare lună la cosmetică

Modelele nu fac un secret din fapatul că lasă cei mai buni experţi în domeniu să se ocupe de pielea lor. Îşi fac tratamente faciale, iar rezultatele sunt remarcabile. Mersul la cosmetică previne distrugerea tenului. Multe dintre noi apelează la serviciile cosmeticienelor doar atunci când avem probleme pe care nu le putem rezolva singure acasă.

4. Câteodată renunţă la cremele de protecţie solară

Da, mulţi esteticieni consideră asta blasfemie, însă Pekar spune că pielea nu are mereu nevoie de SPF. Mai ales dacă nu prea te expui la soare. Să nu uităm totuşi şi de beneficiile soarelui: acesta ne asigura doză necesară de vitamina D. Nimeni nu zice să stai în soare în amiază mare!

5. Modelele folosesc creme hidratante şi beau multă apă

"Întotdeauna le spun clientelor mele că hidratarea este cheia spre un ten perfect", spune esteticiană. Cremele hidratante şi apă te ajută să previi îmbătrânirea pielii. 

sursa: perfecte.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *