Actualitate

Furculiță se laudă că a contribuit la buget prin impozite, dar nu precizează dacă a plătit taxe pentru banii din „kulioace” lui Plahotniuc

Vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Corneliu Furculița susține că, în privința sa și a membrilor familiei lui, “de câtva timp procurorii, în speranța de a inventa un dosar, întreprind acțiuni de verificare a activității, începând cu anul 2010”, în condițiile în care a devenit deputat în 2014.

Corneliu Furculița: “Acțiunile respective au ca scop de a mă intimida politic, dat fiind că sunt vice-președintele celei mai mari fracțiuni de opoziție și fondator al unor surse media.

Stimați guvernanți, dacă nu vă place imaginea din oglindă, nu luptați cu oglinda, dar lucrați la îmbunătățirea imaginii!

Spre deosebire de alți demnitari de la guvernare, care toată viața au fost funcționari publici și acum trăiesc în case luxoase scrise pe părinți, eu și familia mea am activat în sectorul privat, contribuind prin impozite la bugetul țării și continui să fac acest lucru în prezent. (…)

Îndemn guvernarea ca în aceste timpuri complicate pentru țara noastră să consolideze societatea și nu s-o dezbine pe motive politice.”

Corneliu „kuliok” Furculiță – Dodon – Plahotniuc

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *