Sport

FUTSAL: debut previzibil la Open Cupa Presei

Runda inaugurală nu a furnizat prea multe surprize. În meciul de debut s-au întâlnit echipele Makler şi Moldindconbank. Jucătorii de la ziarul de publicitate au fost mai abili şi au învins una din adversarele principale la calificare în runda următoare, cu scorul de 3-1. Dramatică şi spectaculoasă a fost confruntarea dintre Eximbank şi Glorinal. Rezultatul a fost „strâns” pe tabelă pe toată durata meciului, şi doar spre final, bancherii şi-au asigurat un avantaj de scor – 8-3. În ultima întâlnire din grupa “A”, DAAC-Cadastru a fost devansată de o formaţii cu tradiţii în acest turneu, Moldova Agroindbank.

Unul din principalii pretendenţi la titlu a repurtat o victorie concludentă în primul meci din grupa “B”. Energbank nu a avut emoţii în partida cu Dufremol, 8-2. Însă scorul primei etape a fost înregistrat de formaţia jurnaliştilor sportivi, Media Sport, care a “destrămat” echipa colegilor de breaslă de la Prime FM, cu scorul de 15-2. Iar întâlnirea între Moldtelecom şi Starnet, s-a încheiat cu scorul de 7-3, în favoarea primei echipe.

Următoarea etapă se va desfăşura în week-end-ul următor, iar etapa finală a turneului este programată pentru 31 octombrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *