Politică

Gaburici a cerut supravegherea strictă a lui Ilan Shor: ”Să nu ne pomenim că a dispărut din țară și nu poate fi găsit”

„Domnule ministru Balan, în presă au apărut informații precum că Ilan Shor ar putea părăsi țara. Dat fiind faptul că omul de afaceri este învinuit în dosarul penal deschis pe marginea delapidărilor de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank, vă rog, în perioada în care Shor se află în arest la domiciliu, să intensificați monitorizarea locuinței acestuia, astfel încât să nu ne pomenim în situația că a dispărut din țară și nu poate fi găsit”, a subliniat Premierul Chiril Gaburici.

Săptămâna trecută, după ce șeful Centrului Național Anticorupție a declarat, în plenul Parlamentului, că o parte din banii dispăruți din bănci s-ar afla, sub anumite forme, în investițiile care au loc în Aeroportul Internaținal Chișinău.

În cadrul ședinței operative de astăzi, miniștrii au prezentat Premierului Chiril Gaburici rapoarte complexe privind valorificarea fondurilor oferite Republicii Moldova de către partenerii externi. De asemenea, au fost analizate restanțele la acest capitol și acțiunile ce urmează a fi întreprinse de fiecare instituție, pentru a valorifica eficient banii oferiți.
sursa: infomoldova.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *