Economie

Găgăuzii iubesc hoții! Candidatul lui Shor câștigă alegerile, se va lupta în turul 2 cu cel al lui Dodon

Comisia Electorală Centrală din Găgăuzia, pe baza datelor preliminare primite verbal de la birourile electorale de sector, a anunțat următoarele rezultate preliminare:

Eugenia Guțul – 14890;
Grigori Uzun – 14849;
Petru Petrov – 9132;
Nicolae Dudoglo – 5059;
Dmitri Croitor – 5825;
Serghei Chimpoeș – 3231;
Mihail Formuzal – 1969;
Serghei Chernev – 1301.

În urma anunțării rezultatelor preliminare ale alegerilor pentru funcția de bașcan în Găgăuzia, care au avut loc duminică, 30 aprilie 2023, se pare că doi candidați se vor întrece în turul doi al scrutinului. Eugenia Guțul și Grigorii Uzun vor continua competiția pentru a câștiga această funcție importantă în autonomia găgăuză. Rezultatele finale vor fi anunțate după procesarea datelor de către consiliile electorale regionale, pe 1 mai la ora 9 dimineața, la sediul Comisiei Electorale din Găgăuzia din municipiul Comrat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Multumesc Timpul.md, in final scriti numele evreului SHOR din Israel corect. Pasul urmator ar fi sa-i desfiintati partidul. La fel ar trebui sa faceti si cu Dodon desi nu stiu cine este asta insa se pare a avut probleme cu legea deci trebuie macar suspendat pina la finalizarea cazului. In ultimii ani peste tot in lume excrocii se ascund in spatele partidelor care au devenit instrumentele jafului calificat. Inclusiv EU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *