Sport

(GALERIE FOTO) Moldova a fost surclasată de Anglia

Englezii au asediat careul moldovenilor încă din startul partidei, reuşind chiar să marcheze deja în minutul 3, după ce Frank Lampard a executat impecabil un penalty. Acelaşi jucător a marcat din nou în minutul 29, pentru ca peste puţin timp Jermain Defoe să consolideze avantajul oaspeţilor.

Depăşiţi de miza meciului, fotbaliştii moldoveni au mai încasat alte două goluri spre final de la James Milner şi Leighton Baines. Ultima dată Moldova a pierdut cu acest scor în 2006, în deplasare, cu Turcia.

În acelaşi timp, Ion Caras a suferit a treia înfrângere categorică la timona naţionalei Moldovei în confruntările directe cu britanicii, după alte două eşecuri 0-3 şi 0-4 în preliminariile mondialului din 1998.

"Golul rapid ne-a demoralizat. Linia noastră defensivă a fost veriga slabă astăzi. Anglia ne-a predat o lecţie dură de fotbal", a declat Ion Caras la conferinţa de presă.

De partea cealaltă, antrenorul Angliei, Roy Hodgson era mai fericit ca niciodată. "Ne bucurăm că am început cu un rezultat excelent. Sper că jucătorii mei vor avea forţe suplimentare ca să jucăm la fel de bine şi în meciul următor", a spus Hodgson.

Info-prim.md
Foto: RAMIN MAZUR
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *