Politică

Gavrilița comentează „protestul” din weekend: „Aduși organizat și plătiți”

Mai mulți cetățeni care au protestat la data de 19 iunie ar fi fost aduși organizat și chiar plătiți.

”Este un semn de democrație funcțională atunci când cei nemulțumiți pot să protesteze și chiar dacă au fost în PMAN foarte mulți oameni care au fost aduși organizat, probabil și plătite, totuși eu știu că sunt foarte mulți oameni cărora le este greu în această perioadă, acești oameni sunt în drept să ceară guvernului răspunsuri și soluții, noi credem în dreptul oamenilor de a manifesta și protesta”, a declarat premierul.

De asemenea, aceasta a spus că nu s-a permis instalarea scenei din motiv că ”nu erau toate documentele care confirmau și permiteau instalarea legală a scenei”.

Gavrilița a mai spus că Ministerul de Interne ar urma să verifice de cine au fost aduși protestatarii.

Mii de oameni s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale pentru a protesta împotriva scumpirilor și a guvernării. Majoritatea protestatarilor poartă chipiuri albe sau tricouri pe care scrie „O viață nouă”.

Protestul împotriva guvernării este organizat de membrii Partidului Șor, în frunte cu Marina Tauber. Manifestanții scandează „Demisia”, „Noi suntem poporul”.

Potrivit unui comunicat remis de Partidul ȘOR, circa 40 de mii de oameni se află în Piața Marii Adunări Naționale.

„Ei ne-au promis o viață mai bună. Ne-au promis pensii, salarii, drumuri, că noi vom trăi ca în Europa, astăzi avem doar sărăcie… Partidului ȘOR spune că a venit sfârșitul incompetenței. Vrem alegeri anticipate. Cei care nu se pot descurca să plece. Demisia!”, a declarat deputata Marina Tauber.


1 comentariu

  1. Dna. Tauber, corifea gramaticii romane, a uitat sa mentioneze cate pensii, salarii si drumuri s-ar fi putut plati cu banii furati de seful ei, mister Sor. Iar ceilalti au uitat s-o intrebe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.