Justiție

Gelozia i-a succit mințile. Un bărbat din Cimișlia își va petrece următorii 10 ani după gratii după ce și-a bătut concubina până la moarte

Un bărbat din raionul Cimișlia a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, după ce acum 7 luni și-a snopit în bătaie concubina, cea din urmă decedând peste o săptămână la spital. Sentința a fost publicată recent de magistrații Judecătoriei Cimișlia.

Astfel, potrivit materialelor cauzei, tragedia s-a produs la data de 19 martie, când bărbatul a venit acasă și a văzut concubina de 39 de ani în stare de ebrietate alcoolică. Inculpatul s-a arătat nemulțumit de cele văzute, și asta pentru că victima administra medicamente, interacțiunea cărora cu alcoolul este interzisă de medici. Astfel, între cei doi s-a iscat o ceartă, scrie Deschide.md și Echipa.md.

Ca urmare, bărbatul s-a apropiat de concubină și i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii în regiunea capului, în urma cărora victima a căzut, lovindu-se de pragul de lemn. În urma loviturilor aplicate, femeia s-a ales cu traumă cranio-cerebrală închisă cu infiltrare sangvină în țesuturile moi ale capului, hematom subdural emisferial pe dreapta cu compresie, hemoragii în țesuturile creierului, encefalopatie hipozică posttraumatică și decortiare, fractură a coastelor 2,3 pe stânga cu infiltrare sangvină în jur, excoriații pe față și echimoze pe piept.

Timp de mai multe zile medicii au luptat pentru viața victimei, însă, cu regret, la data de 28 martie aceasta a decedat la spital.

Ulterior, fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut integral vina, menționând că regretă cele comise.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs în Curtea de Apel Comrat timp de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *