Justiție

Gelozia i-a sucit mințile. Un bărbat din Călărași își va petrece următorii 4 ani și 6 luni după gratii. Ce infacțiune a comis?

Un bărbat din raionul Călărași a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce și-a răpit fosta prietenă și sora acesteia. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Strășeni, sediul Călărași.

Potrivit materialelor cauzei, incdentul s-a produs în luna decembrie 2022, când bărbatul a venit în ospeție la fosta prietenă cu care care a servit bere. La un moment dat, acesta a observat că un alt bărbat îi trimite victimei mesaje. Fiind iritat de acest lucru, inculpatul a cerut telefonul pentru a citi mesajele, la care femeia a refuzat. Într-un final, între cei doi s-a iscat un conflict, agresorul aplicând victimei mai multe lovituri, transmite Deschide.md.

Ulterior, acesta a chemat un taxi și a obligat femeia, precum și sora acesteia care se afla la domiciliu, să plece împreună cu el la bărbatul care scria mesajele.

Pe drum, aceștia s-au oprit pentru a face câteva cumpărături. În timp ce bărbatul a mers după țigări, cele două femei au reușit să alerteze Poliția care a intervenit în scurt timp și a reușit să rețină făptașul.

Astfel, în cadrul ședinței de judecată, inculpatul și-a recunoscut integral vina.

Sentința poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *