Horoscop

Gemenii ar trebui astăzi să aibă grijă de aspectul fizic

Berbec
De foarte mult timp ai planuit si cel mai mic detaliu pentru aceasta perioada. Astepti cu nerabdare plecarea programata. Vor fi cateva zile de distractie petrecute in compania celor dragi.

Taur
O persoana mai tanara din familia ta iti cere foarte multe favoruri si renunti la ceea ce trebuia sa faci pentru a te ocupa de ea. Te supara faptul ca ai renuntat la planurile tale, dar simti o multumire sufleteasca pentru ca ai sprijinit pe cineva aflat la ananghie.

Gemeni
Ti s-a oferit sansa unei noi colaborari si acum urmeaza sa te intalnesti cu o persoana cu o mare putere de decizie intr-o anumita companie. Fii foarte atent la aspectul tau fizic. Depune un efort marit pentru a-ti asigura reusita.

Rac
Aceasta perioada este foarte agitata si nu reusesti sa iti gasesti locul. Daca vezi ca totul se complica, fa o vizita parintilor. Acolo o sa te regasesti si sigur vei stii ce urmeaza sa faci in continuare.

Leu
Ai foarte multa treaba si la sfarsitul weekendului o sa te simti extenuat. Ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile de concediu chiar daca iti doreai sa le pastrezi pentru vara. Mai bine renunti la ele si te pui pe picioare.

Fecioara
Ai intampinat cateva probleme de sanatate si te simti binecuvantat ca s-au sfarsit. Asta ar trebui sa iti dea de gandit si pe viitor sa fii prudent in tot ceea ce faci. Mai mult sport si o dieta sanatoasa ti-ar prinde bine.

Balanta
Iti faci curaj si infrunti pe cineva care in ultima vreme te-a implicat in diverse conflicte fara acordul tau. Nu aveai nici cea mai vaga idee despre ceea ce se intampla pe la spatele tau si acum realizezi ca ai avut incredere in oameni ce nu meritau. O sa iti inveti lectia.

Scorpion
Simti nevoia unei schimbari. Femeile se vor indrepta direct catre un salon de infrumusetare, in timp ce barbatii isi indreapta atentia catre viata personala. Se pot intampla lucruri iesite din comun in relatia de cuplu.

Sagetator
Nu mai ai rabdare. Mai multi indivizi ar fi trebuit sa te informeze in legatura cu jobul, insa nu si-au dat interesul si asta o sa ii coste. Dramuiesti totul cu atentie si cauti o metoda prin care sa ii inveti minte.

Capricorn
Nu prea te intereseaza ce se intampla pe plan profesional pentru ca in familie se intampla ceva ce iti acapareaza intreaga atentie. Nu te ingrijora pentru ca este vorba despre ceva marcant pentru tine si cei dragi, dar in sensul bun.

Varsator
Ti se va intampla ceva de neuitat. O amintire demna de povestit chiar si nepotilor peste multi ani. Te bucuri la maximum de ceea ce se petrece acum.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *