Horoscop

Gemenii ar trebui să gândească pozitiv si să lase deoparte gândurile răzbunătoare

Sagetator
Ai parte de cateva evenimente pline de emotii astazi. De dimineata te enervezi, insa la amiaza lucrurile se vor transforma total si o sa ai parte de o dupa amiaza foarte placuta. Ca sa nu mai vorbim de seara, cand mai multe rude iti vor face o vizita neasteptata, insa va fi una din acele vizite placute si te vei simti foarte bine.

Capricorn
Te cam nelinisteste un eveniment ce va avea loc in acest weekend, insa esti constinet de faptul ca nu ai cum sa schimbi aceste lucruri, ci trebuie sa le accepti asa cum sunt. Partea buna este ca o sa ai mai mult timp la dispozitie ca sa il petreci cu partenerul de viata.

Varsator
Nu prea ai motive care sa te faca sa nu te simti bine astazi, mai ales ca in sfarsit o sa ai parte de ceva mai mult timp liber si o sa poti sa faci si tu doar ce vrei. Ti-ai pus in cap sa nu mai iei in seama toate rautatile din jurul tau si aceasta atitudine de ajuta mai ales la locul de munca.

Pesti
Uita de planurile facute pentru azi pentru ca un eveniment neasteptat iti da peste cap tot programul. Pentru a nu fi foarte dezamagit ar fi bine sa cauti partea buna a ceea ce urmeaza sa se intample.

Berbec
O persoana din jurul tau este destul de agitata si va face pe toti sa va simtiti la fel. Ar fi bine sa pui piciorul in prag si sa o faci sa se calmeze pana nu ajunge sa distruga proiectul la care ai lucrat alaturi de mai multe persoane in ultimele luni.

Taur
Decat sa te gandesti la ceea ce ar fi trebuit sa faci, ar fi mai bine sa incerci sa faci ceva pentru a schimba situatia creata si sa remediezi situatia creata. Dupa ce o sa reusesti sa pui lucrurile in ordine o sa vezi ca o sa iti schimbi si modul in care vezi proiectele viitoare.

Gemeni
Lasa deoparte gandurile de razbunare cu privire la unele persoane de la locul de munca, ce ti-au gresit foarte mult. Mai bine ignora-le si o sa le ranesti mai mult decat daca ti-ai pune mintea cu ele.

Rac
Ambitia de care dai dovada astazi va fi una peste masura si asta te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit planurile incepute acum cateva zile. O sa ai parte de o intalnire plina de surprize.

Leu
Inainte de a spune multumesc pentru zilele libere, mai bine te-ai gandit daca este ceea ce vrei, pentru ca acest lucru s-ar putea intoarce impotriva ta. Nu te ingrijora, nu este vorba de nimic serios, doar ca anumite persoane din anturajul tau iti vor cere diferite favoruri atunci cand o sa afli ca esti liber.

Fecioara
Ai uitat de o intalnire foarte importanta, iar acum trebuie sa suporti consecintele. Cel mai bine ar fi sa recunoasti ceea ce s-a intamplat si sa infrunti totul cu tarie.

Balanta
Lasa grijile deoparte si profita de sansele pe care ti le ofera o persoana importanta de la locul de munca. In acelasi timp, trebuie sa dai dovada de mai multa maturitate si sa nu mai iei in seama doar lucrurile care iti convin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *