Horoscop

Gemenii nu este cazul să se mai lupte cu morile de vânt

Capricorn
Este o perioada agitata si tu te simti la fel. Daca nu vrei sa te epuizezi chiar inainte de sarbatori, incearca sa te calmezi si sa iti faci ordine in viata. Pune pe hartie prioritatile si ocupa-te de ele.

Varsator
Esti obisnuit cu schimbarile, insa in urmatoarele zile va avea loc ceva ce te va lasa fara cuvinte. Nici prin gand nu iti trece ca s-ar putea intampla asa ceva si nu vei fi capabil sa reactionezi in niciun fel.

Pesti
Nu exagera cu consumul alimentelor grase in weekend, pentru ca organismul tau nu va face fata. De asemenea, ar fi bine sa iei cateva vitamine, pentru ca sistemul imunitar este la pamant.

Berbec
In cazul in care trebuie sa faci cumparaturi in urmatoarele doua zile, gandeste-te de mai multe ori inainte de a da banii pe ceva de care nu ai nevoie urgent. Saptamana viitoare vor interveni cateva cheltuieli si vei avea nevoie de tot ceea ce ai in portofel.

Taur
Un apropiat isi pune toate sperantele in tine si crede ca tu esti solutia sa pentru a iesi dintr-un necaz. Simti ca te apasa o mare resposabilitate si faci tot posibilul sa nu iti dezamagesti amicul.

Gemeni
Nu te lupta cu morile de vant. Incerci sa convingi pe cineva ca se insala si ca a luat o decizie ce ii va afecta viitorul, insa persoana in cauza este foarte incapatanata si nu ai nicio sansa de reusita. Nu iti mai pierde timpul degeaba.

Rac
Simti nevoia unei pauze si faci tot posibilul sa te eliberezi de sarcini ce iti consuma timpul in mod inutil. Cel mai bine ar fi sa pui o bariera clara intre locul de munca si casa, chiar si in cazul in care lucrezi de la domiciliu.

Leu
Vei fi nevoit sa faci cateva drumuri in afara orasului in incercarea de a incheia o afacere ce ti-ar putea aduce un castig financiar important. Atentie la posibilele capcane.

Fecioara
Ai starea psihica necesara pentru a te ocupa de ceva ce ai ignorat cu desavarsire in ultimele luni. Pe de-o parte iti era frica de acest moment, insa pe de alta parte te bucuri ca o sa scapi de aceasta povara.

Balanta
Datorita a ceva ce ai facut acum doua sau trei luni, acum primesti o suma de bani care te va ajuta enorm in perioada aceasta. Simteai ca ajungi la limita rabdarii, insa uite ca astrele iti sunt favorabile.

Scorpion
Nu vei fi prea indemanatic astazi si daca nu esti atent, risti sa strici ceva special pentru o persoana draga. Mai multa prudenta nu ar strica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *