Horoscop

GEMENII riscă să devină obraznici şi aroganţi datorită succesului obţinut

Taur
Sunteţi dispus să îi furnizaţi unei persoane informaţiile pe care le doreşte, însă nu din simpatie şi nici gratuit. Dimpotrivă, aveţi de gând să vindeţi cât mai scump ceea ce ştiţi.

Gemeni
Succesele pe care le obţineţi în diferite domenii vă conferă o încredere de sine care face ca unele persoane să vă considere obraznic şi arogant. Nu este nevoie să le arătaţi în permanenţă ce succese aţi obţinut, mai ales dacă ele se confruntă cu tot felul de greutăţi.

Rac
Există riscul ca o simplă controversă legată de o anumită problemă sensibilă atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru interlocutor, să se transforme într-o dispută prelungită şi obositoare.

Leu
Aţi acumulat o serie de cunoştinţe în diferite domeni, dar întâmpinaţi dificultăţi sporite în utilizarea practică a acestora. Într-adevăr,una e să vorbeşti despre ceva şi cu totul altceva să faci într-adevăr.

Fecioară
Unii prieteni vă dezamăgesc prin lipsa de sinceritate, dar trebuie să vă stăpâniţi tendinţa de a exagera cu criticile, pentru că riscaţi să deveniţi răutăcios şi cu persoane care nu au greşit cu nimic.

Balanţă
Fiinţa dragă nu vă lasă să vă plictisiţi nici măcar un moment, iar acest lucru vă place foarte mult. Vă place faptul că are idei noi aproape în permanenţă.

Scorpion
Comunicarea cu prietenii vă ajută, tocmai prin faptul că nu merge extraordinar, să scoateţi la iveală o serie de probleme. A deveni conştient de ele e primul pas spre a le rezolva.

Săgetător
Simţiţi o mare plăcere în faptul de a purta conversaţii intelectuale şi vă petreceţi o bună parte din timp căutând partenerul de discuţie potrivit.

Capricorn
Vă deranjează foarte mult secretomania câtorva persoane din anturajul dumneavoastră, iar astăzi le spuneţi verde în faţă că nu consideraţi normal comportamentul lor.

Vărsător
Evitaţi să vorbiţi în public despre persoanele pe care abia le-aţi cunoscut, pentru a nu crea încurcături inutile!

Peşti
Unul dintre prietenii dumneavoastră are o atitudine foarte ciudată, provocând iniţial uimire, pentru ca apoi să ajungă principalul subiect de discuţie pentru cel puţin câteva zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *