Horoscop

Gemenii vor fi implicaţi într-un scandal la serviciu

Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu aţi ales cel mai bun moment, pentru că aveţi probleme importante acasă.

TAUR
S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Evitaţi speculaţiile financiare.

GEMENI
E posibil să fiţi implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Controlaţi-vă reacţiile, pentru că neînţelegerile se vor lămuri repede.

RAC
Nu este indicat să circulaţi cu maşina, pentru că există pericolul să fiţi implicat într-un accident. Orice s-ar întâmpla, nu vă grăbiţi şi ascultaţi-vă intuiţia!

LEU
Începeţi o lucrare de pe urma căreia veţi câştiga bine. Nu vă feriţi să cereţi ajutorul prietenilor, dacă aveţi nevoie! Discutaţi calm cu cei din jur, ca să nu declanşaţi o ceartă.

FECIOARĂ
Este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie în interes de familie. Fiţi mai înţelegător şi evitaţi certurile!

BALANŢĂ
Sunteţi lăudat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaţii nefavorabile. Evitaţi întâlnirile cu prietenii şi nu circulaţi cu maşina.

SCORPION
Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că sunteţi predispus la probleme de sănătate.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Discutaţi calm şi încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună.

CAPRICORN
Puteţi avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul!

VĂRSĂTOR
Se pare că sunteţi stresat pentru că nu simţiţi niciun sprijin la serviciu. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur!

PEŞTI
Vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare. Fiţi prudent. S-ar putea ca şeful să nu fie în toane prea bune! Nu este cazul să vă descărcaţi nervii acasă! Ar fi bine să vă relaxaţi.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *