CSI / RusiaRăzboi

Generalii îl lasă baltă pe Putin. Un fost apropiat al președintelui rus explică motivul: „Nu trebuie sa ne temem de un război nuclear. Armata pur și simplu nu va urma ordinul lui Putin”

Între Vladimir Putin și armata sa este un conflict în creștere, inevitabil după ofensiva armatei ucrainene. Politologul rus Abbas Gallyamov, care a lucrat în trecut ca redactor al discursurilor lui Putin, a povestit despre acest lucru pe contul său de Facebook, transmite Ziarulnational.md.

Putin crede că trupele l-au trădat în Ucraina, iar generalii îl învinuiesc personal pentru o greșeală de calcul în evaluarea situației.

„Au mers parcă la o paradă cu flori, dar au fost întâmpinați chiar în marș cu drone Bayraktar și artileria cu rază lungă”, a explicat expertul.

Atacurile lui Ramzan Kadîrov și ale liderului grupării Wagner împotriva Ministerului rus al Apărării nu au făcut decât să agraveze acest conflict, a asigurat Gallyamov.

De asemenea, expertul crede că generalii ruși nu vor îndrăzni să facă un puci. Mânia în acest mediu se va acumula, ceea ce va slăbi în cele din urmă regimul lui Putin.

„Nu trebuie sa ne temem de un război nuclear. Armata pur și simplu nu va urma ordinul lui Putin de a-l începe. Prietenii lui Putin ar trebui acum să-și ceară scuze, dar nu știu cum”, a mai declarat politologul rus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *