Eveniment

Geniștii și tanchiștii transnistreni efectuează exerciții militare pe malul Nistrului

Compania de pontonieri a unități de genişti din Transnistria efectuează exerciții militare.  Prima sarcină a companiei de pontonieri a fost amenajarea teritoriului pentru dislocarea militarilor şi repetarea teoriei. Abia după aceasta militarii vor trece la sarcina practică de bază: construirea unui pod de pontoane destinat să reziste la o greutate de 40 de tone.

Un autocamion militar KRAZ, echipat special pentru această sarcină, va transporta construcţia pe mal, apoi feribotul asamblat deja va fi aruncat pe râu, unde acesta se va desface automat.

Militarii vor trebui să fixeze construcţia, să împingă feribotul mai departe de mal, iar mai apoi să-l transporte pe râu până la locul destinat traversării. Tot personalul militar este echipat corespunzător lucrărilor acvatice.

Tot astăzi, pe unul din poligoanele republicii separatiste au avut loc exerciții militare cu tanuri și artilerie. Unitățile de tancuri T-64 și regimentele aruncătoare de mine de 120mm și 82 mm au exersat respingerea atacurilor unui inamic convențional. La exerciții au participat militarii în termen și cursanții institutului miliar. 

După deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *