Tendințe

Genți de damă mari sau mici – ce va fi la modă?

Fiecare an și fiecare anotimp aduce cu sine schimbări de toate felurile în garderobele noastre, mai ales în garderobele femeilor care iubesc și doresc să fie în permanență la modă. În variante mini sau maxi, cu catarame, cu lanțuri sau cu diverse accesorii, realizate de branduri de renume, gențile de damă din care poți alege sunt atât de multe… Ce faci pentru a alege geanta potrivită pentru a fi la modă în acest an, în acest sezon? Iată un mic ghid din care vei afla cele mai utile informații.

Mini sau maxi – ce dimensiune a genții să alegi?

Gențile mici din anii 2000 revin în atenția celor care iubesc acest accesoriu inedit pentru asortarea ținutelor la modă. Genți mici tip portofel de purtat sub braț sau genți tip borseta femei, cu modele rotunjite și aspecte retro, acestea sunt acum în tendințe și vor dicta și moda din următoarea perioadă în materie de genți.

Fashion portrait of beautiful young woman with red hair. Girl in blouse and jeans. Jewelry and hairstyle. Girl with handbag

Ce modele de genți mini sunt la modă? 

Mai mult decât modelele de genți de purtat sub braț, geanta de umăr gadget devine obligatorie în garderoba oricărei femei iubitoare de stil. Deși atât de mică, funcționalitatea sa este recunoscută la nivelul la care este nevoie: este vorba despre o geantă special concepută doar pentru telefonul mobil, pentru căștile wireless sau pentru un mic termos de cafea. Din ce în ce mai multe branduri de renume își orientează atenția spre realizarea acestui accesoriu deosebit, așa că de ce să nu profiți de stilul pe care ți-l oferă aceasta?

Alături de aceasta, geanta crossover mică, potrivită pentru un mic portofel, telefon și chei devine accesoriul preferat pentru stilul și designul care o caracterizează. Acestea vin în diverse variante de materiale, culori sau designuri pe care le poți găsi în magazinul MODIVO, astfel că pot fi asortate la ținute diverse, în funcție de stilul dorit. 

Gențile matlasate și plisate sunt, de asemenea, populare în acest an. Genți mici, din piele moale, genți colorate, cu margini rotunjite și în nuanțe de culori vii, acestea dictează moda noului sezon. 

Ce culori pentru geanta mini aleasă?

Gențile mici de culoare neagră, care pot fi asortată la orice tip de ținută, în combinații nenumărate, cu aproape orice tip de haine dama preferi, acestea reprezintă viitorul apropiat al modei feminine. Pe lângă acestea, și gențile mici de culoare bej au un viitor strălucit, însă controlul îl dețin modelele de genți colorate în cele mai vii nuanțe. Verdele, galbenul, roșul, fucsia, albastrul deschis…toate acestea pot atrage atenția și pot acorda o notă particulară de stil ținutei tale. 

De ce să alegi o geantă atât de viu colorată? Pentru că un simplu accesoriu, chiar și în varianta mini ca dimensiune, poate oferi oricărei ținute, oricât de minimalistă ar fi, o notă de stil, de culoare, de rafinament, de veselie. 

Dar pentru cumpărături…mai sunt potrivite gențile mini?

Destul de dificil să fie adaptate la ținutele perfecte pentru sesiuni de shopping interminabile, gențile mini sunt înlocuite în acest caz de geanta maxi în varianta sacului de cumpărături. Țesute sau din piele, în culori deschise, purtate pe umăr sau ținute cu vârful degetelor, gențile tip sac rămân preferatele celor care doresc accesoriul perfect pentru depozitarea a nenumărate obiecte. Și nu, nici acestea nu sunt demodate, însă au rămas preferate doar pentru sesiunile de shopping. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *