Actualitate

George Clooney DONEAZĂ milioane de dolari

Acestă poveste a impresionat deoarece a ajutat de la oamenii străzii, Sudan, la refugiaţi, copii dar şi pe prieteni cărora le-a dat câte un milion de căciulă plus datoriile plătite la zi pentru fiecare în parte.

Starul a fost mereu implicat, chiar şi din punct de vedere economic, pentru cauze sociale. Dar nu uită nici pe cei care l-au ajutat în trecut.

De la copiii sirieni, la oameni ai străzii, fără a trece cu vederea cauza Sudanului, George Clooney a fot mereu implicat activ (şi econonmic) pentru cauze sociale importante. Dar starul de la Hollywood nu uită nici măcar pe cei care-i sunt alături, ca prieteenii care l-au ajutat la începuturi, când era în dificultate: la 14 dintre ei, le-a dăruit câte un 1 milion de dolari fiecăruia şi le-a plătiti datoriile pe care le aveau, în semn de recunoştinţă.

Episodul pe care-l amintim a fost povestit de către Rande Gerber, soţul lui Cindy Crawford, prieten apropiat şi asociat în afaceri al lui Clooney de ani de zile.

Clooney şi Gerber fac parte dintr-un grup de prieteni numit ”The Boys”, iar într-o zi George i-a invitat pe toţi la casa sa din Los Angeles.

Invitaţii au găsit câte o valijoară în dreptul fiecăruia la locul de la masă. În interior, un milion de dolari, ca recompensă pentru că l-au ajutat la începuturi, uneori chiar adăpostindu-l în casele lor pe divanul din living, dar şi pentru că aceştia fac parte din viaţa lui.

O cifră prin prin sine, extrem de mare şi totuşi…netă! De fapt Clooney i-a avertizat pe toţi că, ştiind că unii au avut momente dificile, s-a gândit el să le plătească ipoteci, datorii şi alte cheltuieli: milionul însă era complet al lor, până la ultimul dolar…

Sursa: Evz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *