Actualitate

George Simion (AUR): Românii dezamăgiți de actualii politicieni, au o alternativă. Vom fi SURPRIZA acestor alegeri

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, este încrezător în șansele candidaților AUR, singurul partid antisistem, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„AUR se adresează românilor dezamăgiți de felul în care ni s-a distrus industria, ni se taie pădurile, nu este protejat producătorul român și afacerilor românilor. Avem la baza doctrinară patru piloni: familie, naține, credință și libertate”, a declarat Simion în cadrul unei dezbateri electorale de la TVR1 .

Totodată, liderul AUR s-a arătat încrezător în reușita candidaților AUR de a intra în alcătuirea viitorului parlament.

„Vom fi surpriza acestor alegeri. Fiecare guvern provizoriu care s-a instalat parcă și-a plătit guvernarea cu distrugerea bogăției naționale, cu închiderea fabricilor, cu distrugerea locurilor de muncă. Mai avem Taromul, CEC-ul și portul Constanța și am terminat cu totul. Suntem singurul partid care este pe toate bulentinele de vot din toată țara și în diaspora, unde avem o susținere foarte mare din partea românilor plecați peste hotare”, a mai spus Simion.

În cadrul emisiunii, George Simion a prezentat și principalele elemente din strategia AUR, dintre care amintim: controlul asupra resurselor naturale ale României și depolitizarea adminstrației publice.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *