Actualitate

George Simion l-a umilit pe Traian Băsescu. Ce a putut să facă e ireal și viral pe Facebook

George Simion l-a umilit pe Traian Băsescu

După ce Traian Băsescu a susținut că partidul AUR este format din ”semidocți”, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, George Simion a făcut un sondaj în care a cerut părerea urmăritorilor săi.

Așadar, George Simion a cerut opinia susținătorilor săi:

”Băsescu spune că sunt semidoct, iar Cartianu că sunt o maimuță. Care e opinia voastră?”

În urma postării, liderul AUR a primit în câteva patru ore peste 5000 de comentarii. În continuare vă prezentăm câteva dintre acestea.

”Faptul ca nulitatile te jignesc inseamna ca iti faci bine treaba! Ne-ai scapat de dinozauri, acum la treaba!”

”Basescu este un betiv ordinar tradator, iar cartianu un jurnalist de k..”

”E clar ca e invidie și răutatea specifica in special a lui Base….d-voastră aveți atât de mulți susținători câți n a vazut el vreodată ….multa putere de munca”

”Basescu alias Petrov, era mai mult ca sigur sub influențe bahice si in niciun caz nu poate emie asemenea judecati!”

”Vorba lu’ Nastase, nu l ar vota niciun stâlp de telegraf.”

”Cât despre Cartianu, nu ajunge nici macar la degetul mic de la piciorul tau, darămite să judece cu creierul lui de maimuță!”

”Cum spuneam când eram copii:cine zice ala este ca măgarul din poveste sau tradus în adulti: ursul trece, câinii latră! Obiectivele tale sunt altele, sunt cele ale altor mii de oameni, bârfele pentru cei mici ca oameni!”

AUR a dat lovitura

În urmă cu puțin timp, reprezentanții AUR a participat la o întâlnire la Varșovia, alături de unii reprezentanți ai partidelor de guvernare PiS (Partidul de Lege și Justiție) și ai Partidului Solidaritatea Poloneză. Liderii partidelor au discutat pe tema situației companiilor de stat strategice dar și pe proiectul de lege care privește cenzurarea internetului.

”Polonezii, prin partidele de guvernare conservatoare, dar și prin istoria comună pe care o au cu românii, prin interesele actuale pe care le au în regiune și prin viitorul pe care ni-l dorim să fie comun, trebuie să fie aliații strategici ai României în zonă”, a anunțat liderul AUR, printr-un comunicat. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *