Actualitate

George Simion poate veni în R. Moldova: „Am câștigat. A fost un dosar politic”

(UPDATE 11.24) George Simion: „Am câștigat, bineînțeles că sunt mulțumit. Orice acțiune unionistă va avea voie aici pe teritoriul R. Moldova. Este liber să fii unionist, iar R. Moldova să își facă un viitor”. 
Potrivit avocatului lui George Simion, prin impunerea acestei interdicții a fost încălcat dreptul la viața privată și cel la libera circulație.

(Știre inițială) „A fost o ședință grea. Ei susțin că atâta timp cât nu am cetățenia R. Moldova nu am voie să mă exprim liber despre unire. Prin expulzarea mea ei vor să dea un exemplu pentru alții. A fost un proces politic împotriva idealului unirii. Ei susțin că toate manifestațiile unionite au fost organizate de mine. Au adus multe poze. Dar eu sunt unul singur și nu pot să fac pe toate de unul singur”, a spus Gerge Simion.
La acest moment este așteptat verdictul judecătorului.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Sunt la proces. Se va termina oare acest coșmar?Aștept judecata sa facă dreptate azi și Unirea sa facă dreptate pentru ultimii 80 de ani

Posted by George Simion on 10 Februarie 2016

Liderul unionist a avut acum cinci zile o nouă interdicţie privind accesul pe teritoriul Republicii Moldova, care a fost ridicată după ce acesta a intrat în greva foamei la vama Sculeni.
Reamintim că, judecata pe cazul lui George Simion a fost amânată pentru astăzi, 10 februarie, când judecătoarea Svetlana Tizu va anunța verdictul său. Ședința de ieri a avut loc cu ușile închise, la solicitarea reprezentanților SIS și cei ai Biroului de Migratie și azil, care au invocate „secretul de stat”.

 

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *