Război

Germania a mai găsit un motiv pentru a nu trimite Ucrainei tancuri Leopard

Coaliția guvernamentală din Germania a decis în unanimitate să nu furnizeze tancuri de luptă Ucrainei, deoarece ar fi nevoie de mult timp pentru a instrui armata ucraineană.

Acest lucru a fost declarat de Lars Klingbeil, copreședintele Partidului Social-Democrat din Germania, relatează Bild.

Potrivit acestuia, guvernul german este unanim că, în prezent, nu vor fi furnizate Ucrainei tancuri de luptă principale Leopard II. El a explicat că pregătirile pentru aceste tancuri de luptă durează prea mult timp pentru a avea vreun efect în acest stadiu al războiului.

Potrivit lui Klingbeil, în timpul antrenamentelor pentru Panzerhaubitze 2000, militarii ucraineni au cerut ei înșiși să fie antrenați mai mult decât era planificat.

El a precizat că țara sa furnizează Ucrainei lansatoare multiple de rachete Mars-2 și 50 de vehicule blindate Dingo.

La rândul său, ministrul german de externe, Annalena Berbock, a insistat asupra unei decizii urgente de a livra tancuri de luptă germane Ucrainei. Ea a amintit de Balakleya deocupată și a spus că armele occidentale îi ajută pe ucraineni să-și elibereze teritoriile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Se creaza impresia ca avem un al treilea razboi mondial. Nedeclarat. Occidentul, NATO-istii, Mercenarii lupta contra Rusiei. De ce ?? Fiincă estul Ucrainei, si numai el, vor sa-si pastreze identitatea. In razboiul civil al bolsevicilor contra rusiei tot au participat mercenanri. In Spania – volunitari in 1936. In al doilea – divizii albasredin Europa, inclusiv negri din Africa. Acum unii lupta doar pt bani sau placerea de a UCIDE. Cand doi se bani, castiga altul. Chiar si bani grei,patati cu sange si suferinte

    1. Stai jos soviedot. Nota 2 pentru încercare. Amesteci, în buna tradiție bolshevikă minciuni sfruntate cu jumătăți de adevăr și tragi o concluzie de genul: să fie bine să nu fie rău. rusia ta a re-devenit obraznicul planetei încălcând grav legile/tratatele internaționale și atacând un stat SUVERAN fără a fi provocată sau amenințată. Despre asta e vorba în principal. Că rusnacii tăi luptă pentru plăcearea de a ucide nu neg, se vede din cosmos ce au făcut la Bucea și se pare că mai sunt multe crime de război de descoperit pe măsură ce rușii „se regrupează strategic🤣”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *