Frumusețe

Ghidul frumuseţii de primăvară

Este superbă, cu siguranţă, dar are în acelaşi timp o autenticitate distinctă. În acest sezon, am văzut o abundenţă de idei potrivite nu doar pentru podiumuri – tendinţe pe care noi, nefiind modele, le putem pune în aplicare fără o echipă profesionistă de make-up. Vorbim despre coafurile simple, scurte, cu rădăcinile părului la vedere, despre frumuseţea francă a tenului fără machiaj. Vorbim despre realitatea adevărată.

Cunoști acele fete care în zi de duminică intră alene în cafenea sau se plimbă în parcuri, cu părul lăsat lejer pe spate sau strâns de parcă acum s-au dat jos din pat. Este părul natural, care se potrivește perfect cu acel „dolce far niente”. De reținut: nu e o coafură recomandată unei zile la serviciu.

Cu o cărare la mijloc sau pieptănat într-o parte, noua tunsoare a sezonului este ușoară, texturată și puțin mai sus de umeri.

În acest sezon, tenul ne va mulțumi, deoarece va respira mai mult. Machiajul natural, care se apropie de tenul fără machiaj este cel mai promovat trend de frumusețe.

De la ramuri delicate și pieptene couture până la eșarfe colorate, stiliștii au decis să accesorizeze părul în stil mare.

Poate fi un răspuns dat artei manichiurii sau poate doar o detoxifiere de geluri și culori neon, dar prezentările pentru sezonul primăvară/vară au fost martore manichiurii minimale, majoritatea designerilor optând pentru nuanțe de bej, nude sau alb.

Părul coafat cu cărarea la mijloc a fost văzut în majoritatea prezentărilor internaționale, evocând inocența elevelor, dezinvoltură minimală, control, dar și încredere în propriile puteri.

De la cocuri perfect rotunde până la cele în formă de stup (en: beehives), coafurile s-au inspirat din anii 1950 și ’60. Pentru un beehive autentic, inspiră-te de la Audrey Hepburn, în „Mic dejun la Tiffany’s”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *