Eveniment

Ghimpu despre partidul liberalilor reformatori: La alegeri s-a terminat cu viaţa lor politică

“Eu bănuiam că altă soluție ei nu au. Ei vor mai alerga prin societate și la alegeri s-a terminat cu viața lor politică. Ei pentru electoratul de dreapta sunt ca un stop signal, electoratul de dreapta este mai mult al PL-ului. Electoratul de dreapta cunoaște foarte bine cine e Mihai Ghimpu și cine e Ion Hadârcă. Care concurență? Nu au de ce mă învinui pe mine. Pentru ce să mă învinuiască – că nu am ținut cu contrabandistul? Eu mă bucur că s-au dus din PL. Dacă rămâneau în partid era o problemă”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul PL a declarat că va mai candida pentru un un mandat de președinte al partidului la Congresul Extraordinar al PL. “Voi candida din nou la funcția de președinte al PL ca să le demonstrez că ei pe lângă mine sunt zero. Iar pe viitor nu va mai ajunge nimeni să primească așa ușor mandatul de deputat. Toți vor fi verificați”, a mai spus Mihai Ghimpu.

Astăzi, 22 iulie, într-o conferinţă de presă, membrii Consiliului de Reformare a Partidului Liberal (PL) au declarat că vor constitui un nou partid. Deocamdată nu a fost stabilită denumirea noului partid politic sau cine va conduce formaţiunea. Membrii Consiliului de Reformare a PL au declarat că aceste lucruri urmează să se discute în cadrul unui Congres al noii formaţiuni.
 
Sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *