Politică

Ghimpu este mulțumit de proiectul înaintat de PDM pentru constituirea alianţei de guvernământ

În acelaşi timp, liderul PL, Mihai Ghimpu, s-a arătat mulțumit de proiectul înaintat de PDM ca punct de pornire pentru proiectul de constituire a alianţe de guvernământ.

„Colegii din PDM au demonstrat că îşi doresc reforme şi continuarea cursului european. Propunerea PDM este un binevenită. Fiecare partid lucrează asupra viitorului proiect politic, care se va numi fie Moldova-4, fie România-5, fie AIE-4. Apoi vom pune obiectivele pe o listă comună. Trebuie să conștientizăm că politica e politică, dar oamenii rămân oameni, iar angajamentele – angajamente”, a precizat Ghimpu.

Mihai Ghimpu şi-a exprimat speranţa că PLDM va participa la negocieri şi a anunţat că i-a telefonat liderului acestuia Valeriu Streleţ. „Am visat azi noapte că totul va fi bine, cred că sunt şanse, nu sunt alternative. Invit colegii din PLDM să ne expunem toată durerea pe care o avem. Aşteptăm şi propunerilor colegilor din PLDM pentru acordul de constituire a alianţei. Noi aici ne facem de cap, dar vrem să vină banii", a spus Mihai Ghimpu.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *