Politică

Ghimpu: Lui Kuzmin „i se permite” să facă astfel de declaraţii. Rusia să-şi retragă ambasadorul din RM

Despre această decizie a anunţat preşedintele PL, Mihai Ghimpu, împreună cu alţi doi colegi de partid, în cadrul unei conferinţe de presă.

Conducerea ţării e de vină pentru faptul că ambasadorul rus îşi permite să facă astfel de delaraţii, este de părere preşedintele PL. “Un ambasador îşi permite să facă astfel de declaraţii doar atunci când conducerea ţării îi permite, când conducătorii, dar şi cetăţenii apleacă capul la astfel de declaraţii”, a precizat Mihai Ghimpu.

„Rusia şi-a retras forţele armate din Irak, e timpul să-şi retragă armata şi de la noi”, au spus membrii PL.

Însă, aceasta este doar opinia Partidului Liberal. “Alianţa e alianţa, dar acesta e punctul de vedere al Partidului Liberal, dacă va fi cazul vom discuta şi în cadrul alianţei”, a spus Mihai Ghimpu.

“Kuzmin s-a grăbit cu declaraţiile. Trebuie să-i amintim distinsului ambasador, că în povestea cu Vinnie Pooh mai este un personaj – un măgăruş, care a rămas fără coadă. Şi ambasadorul rus ar putea rămâne fără coadă, sau chiar întregul imperiu”, i-a atras atenţia vicepreşedintele PL, Ion Hadârcă, ambasadorului rus, Valeri Kuzmin.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *