Sport

Gică Hagi vrea schimbare la FRF: „E nevoie de oameni competivi. Nu mai putem trăi doar din vorbe”

”Din păcate am ajuns unde am ajuns și ne va trebui mult timp să redevenim ce am fost înainte. Văd că e o luptă cine va fi antrenorul echipei naționale, dar eu cred că nu asta e problema cea mai mare. Trebuie un proiect care să creeze o națională mai puternică decât a fost a noastră. Altfel, pentru mine nu stă niciun proiect în picioare.

Nu selecționerul este secretul. Este și acesta o componentă foarte importantă, dar fotbalul românesc trebuie să reflecteze foarte bine pe ce drum o ia. Serbia poate fi un model pentru noi. Succesul nu este întâmplător, succesul se programează.

E nevoie de mult timp, de răbdare, de neuroini, și în primul rând de oameni competitivi. Foarte competitivi. Oameni care au realizat ceva în viață. Nu mai putem trăi doar din vorbe, să ne criticăm și să dăm unul în altul. Cel care a făcut treabă, care știe și se pricepe să se ducă să muncească, pentru că o să fie nevoie de muncă multă. Zi și noapte trebuie să te gândești numai la fotbal dacă vrei să faci iarăși o generație importantă.

În opinia mea sunt 100 de persoane importante care ar trebui să se înhame la acest proiect. Să vedem care va fi conducătorul cel mare, care va conduce această strategie, pentru că altfel dispărem din lumea fotbalului.

Sper că mai avem orgoliu și mândrie, că mai avem sentimentul de a face ceva pentru România. Sper să avem succes, să trăiesc să văd echipele naționale bătându-se de la egal la egal cu forțele europene și mondiale. Am văzut că acum ne mândrim cu o victorie împotriva Macedoniei (râde). Orice se poate face în România, dacă se dorește. Suntem mulți care ne pricepem, dar important este să se găsească persoana care să unească România într-un singur sens”, a declarat Gică Hagi, într-o conferință de presă susținută vineri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *