Ultima oră

Gigi Becali TERORIZAT în pușcărie

“Nu mai vreau să mă plimb toată ziua prin sălile de judecată, mai ales că sunt în război cu toată conducerea de la Jilava, iar asta mă afectează psihic”, a declarat Gigi Becali, la ultima înfăţişare în faţa judecătorilor Curţii de Apel, unde şeful Stelei a atacat decizia din 27 iunie 2013 a Tribunalului Bucureşti de a-i mări cu şase luni perioada de detenţie.
“Este adevărat, la închisoare nu mai e nimeni de partea lui Gigi. Până şi deţinuţii l-au izolat, ca să nu aibă şi ei probleme cu gardienii. Nu vedeţi că în ultimele imagini «furate» cu el apare mereu singur în curtea penitenciarului?”, ne-a precizat o persoană din anturajul latifundiarului din Pipera.

I-au pus plasă la geamul celulei

La rândul său, Miron Cozma, închis o perioadă tot la Penitenciarul Jilava, a confirmat pentru ziarul Libertatea informaţia: “Gigi Becali e într- o situaţie grea acum, pentru că, mai mult ca sigur, cu stilul său, s-a certat cu unii dintre gardieni şi acum plăteşte. A fost sancţionat o lună pentru că a vorbit la telefon în exces, folosind cartela altui deţinut, probabil este şicanat şi cu alte chestii”.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului ne-a mai dezvăluit: “Supus la atâtea şicane, Gigi Becali e terorizat, poate face, vrând-nevrând, un atac de panică. E ceva obişnuit în astfel de situaţii. I-au pus până şi plasă la geamul de la celulă, nu mai intră nici soarele pe acolo!”.
Toată această situaţie se datorează, în mare parte, din cauza popularităţii lui Gigi Becali. Fotografiat şi filmat pe ascuns de ceilalţi deţinuţi cu scopul de a comercializa imaginile cu patronul Stelei la puşcărie, ei au devenit victimele propriilor îndeletniciri.
Pentru a evita “erupţia” în media a instantaneelor cu Gigi, gardienii, presaţi la rândul lor de conducerea penitenciarului, le-au impus celor închişi la Jilava să-l evite pe Becali, pentru a nu avea probleme. Astfel, latifundiarul din Pipera a fost izolat treptat, ajungând ca, în prezent, Gigi să fie ignorat aproape total de ceilalţi colegi de suferinţă.

Ce se întâmplă când ai un atac de panică

Atacul de panică reprezintă o stare de frică, apărută brusc, în situaţii în care nu este ameninţată viaţa, determinând accelerarea ritmului cardiac, respiraţii rapide şi scurte, sentimentul de pierdere a controlului şi de moarte iminentă.
Atacurile de panică încep de obicei din senin atingând punctul maxim după aproximativ 10 minute şi pot dura până la 30 de minute. Persoanele care suferă un atac de panică raportează o frică sau o senzaţie de moarte, simt că înnebunesc sau au o senzaţie asemănătoare unui atac de cord sau “lumină intermitentă”, leşin sau greaţă, o senzaţie greoaie în tot corpul, respiraţie greoaie sau pierderea controlului de sine.

A retras 15 milioane de euro de la Steaua

Cu toate că Steaua a realizat în 2013 un profit-record, conturile grupării roş-albastre sunt goale. Conform gsp.ro, Steaua a produs în acest an 15,3 milioane de euro, bani proveniţi din transferurile jucătorilor Raul Rusescu (2,2 milioane euro) şi Vlad Chiricheş (8,5 milioane euro), drepturi TV Liga I pe jumătate de an (1,75 milioane de euro), bilete tururi preliminare LC + bilete meci Chelsea (2,6 milioane euro) şi de la sponsorul City Insurance (250.000 de euro), însă ei au fost retraşi la ordinul lui Gigi Becali. În aceste condiţii, clubul bucureştean s-ar afla în acest moment în incapacitate de plată.

Face bani şi după gratii! Poate primi de la stat despăgubiri de 773.000€

Gigi Becali a primit o veste bună ieri. Judecătorii au decis că Primăria Capitalei trebuie să-i plătească 773.000 de euro pentru un teren de 1.733 de metri pătraţi, expropriat în 2010 din cauza lucrărilor la pasajul rutier care leagă Bucureştiul de comuna ilfoveană Pipera.
Decizia nu este definitivă, Municipalitatea având dreptul să o atace cu apel. Gigi Becali a încasat peste 100.000.000 de euro de la statul român pentru terenurile expropriate în vederea construirii tronsonului de autostradă A3, care leagă Capitala de Ploieşti.

Realitatea.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *