Ultima oră

Godea afirmă că unii oameni sunt obligaţi să participe la mitingul din 3 noiembrie

Potrivit lui Mihai Godea, mitingul care va fi organizat la 3 noiembrie, de către partidele Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană, este o manevră de a pune o anumită presiune asupra europenilor.

“Mitingul, mai degrabă, vine să demonstreze că opoziția anti-europeană nu poate fi oprită decât prin mitinguri stradale. Ceea ce blochează drumul european este realizarea reformelor și corupția. Acest lucru nu poate fi realizat prin mitinguri şi se încearcă o manevră de presiune asupra europenilor. Guvernarea nu are ce demonstra la Vilnius, nici acte de corupție, nici cum s-au topit fondurile europene”, a spus Mihai Godea.

Liderul PAD afirmă că au parvenit mai multe semnale de la cetățeni precum că ar fi obligați să vină la mitingul din 3 noiembrie. “Există mai mulți oameni, care afirmă că sunt amenințați, se fac liste de prezență. Noi ținem să amintim că există legislație, iar PAD va oferi suport juridic confidențial oricărui angajat care este supus amenințărilor. Asemenea practici și instrumente nu sunt în stilul practicilor și stilului european”, a mai spus Mihai Godea.

Pe 3 noiembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, partidele Coaliţiei de guvernare organizează acţiunea pro-Moldova, în cadrul căreia cetăţenii îşi vor expune punctul de vedere privind parcursul european al ţării.

Sursa: Trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *