Moldova

GODEA ATACĂ DUR PUTEREA: Parafarea Acordului la Vilnius, este începutul sfârșitului pentru LIDERII POLITICI CORUPȚI

"Implementarea Acordului de Asociere și a Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător nu va mai ține de discursuri politice și slogane dar vor fi impuse de către partenerii europeni reforme autentice care vor lovi direct în interesele celor de la guvernare: eliminarea monopolurilor, eliminarea corupției, depolitizarea structurilor de drept și de control" a precizat liderul PAD.

Mihai Godea a avertizat că liderii de la guvernare înțeleg că semnarea acestor acorduri și confirmarea rigorilor europene înseamnă dispariția lor din politică, din afaceri și din țară.

"Iată de ce, am cele mai serioase îndoieli că liderii politici corupți aflați la putere vor dori cu adevărat să ducă la bun sfârșit aceste negocieri. Este cunoscut și așteptat ca după Vilnius să reînceapă războiul din Coaliție. Este evident că ambele tabere se pregătesc, cu dosare, cu scandaluri la pachet, cu tot tacâmul. Este de așteptat ca o vor ține în scandaluri ca pe urmă, înainte de alegeri să ne promită semnarea Acordului de Asociere undeva în 2015, șantajându-ne cu această oportunitate pentru a le mai oferi încă odată votul. Vor încerca dar asta nu înseamnă ca le va merge!" a subliniat președintele PAD.

"Avem un an unic în care putem forța curățarea clasei politice, cu suportul deplin și foarte apropiat al Uniunea Europeane. Partenerii internaționali vor susține reformele punctual și mai ales le vor monitoriza.

Avem șansa unica de a consolida societatea, într-adevăr, dar nu pentru a acoperi cu aplauze sărăcia și corupția din țară, ci pentru a sancționa dur derapajele guvernării, pentru a identifica și a împinge spre guvernare lideri noi, oameni necompromiși.

După Vilnius trebuie, este urgent, este vital să scuturăm din temelii clasa politică și să facem curățenie generală!" a concluzionat președintele PAD, Mihai Godea.

Sursa: padm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *