Politică

Godea: Toţi ne întreabă de ce comuniştii au venit la noi

„Partidul Acţiunea Democratică (PAD) a demonstrat că există soluţii concrete care ar permite alegerea preşedintelui, şi că nu este necesar ca un partid să facă alianţa cu PCRM”, a declarat deputatul independent, Mihai Godea, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit lui Godea, amânarea negocierilor dintre partide însemnă de fapt, că partidele se pregătesc de alegeri anticipate, care ar putea avea loc în primăvară.

Godea a mai explicat de ce anume PAD vine cu această soluţie. “De ce noi? Noi suntem fericiţi că venim cu acest dialog, noi am rămas fideli obiectivelor de modernizare. Şi apoi, aceasta nu înseamnă că cei trei deputaţi comunişti au venit ei la noi, ci poate am mers noi la ei”, a spus Godea.

Amintim că pe 26 septembrie, Mihai Godea anunţa că "PAD a identificat trei deputaţi din cadrul Partidului Comuniştilor gata să voteze un candidat la funcţia de preşedinte înaintat de AIE” şi că invită toate partidele la negocieri.  "Cei trei deputaţi din partea PCRM sunt oameni de bună credinţă, însă nemulţumiţi de reformele din cadrul PCRM", a declarat atunci Mihai Godea.

Timpul.md (A.T.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *