Actualitate

Google pregăteşte o interfaţă nouă pentru browserul Chrome

Printre modificări, se numără o nouă interpretare a barei de tab-uri, casetă Omnibox cu margini rotunjite şi o ouă locaţie a butonului Profile.

De departe, beneficiarul celor mai multe schimbări, noul Tab Bar adoptă o formă a tab-urilor mai puţin pronunţată, care se integrează mai bine cu forma ferestrei vizibilă în fundal. Lăsate fără forma caracteristică de paralelogram, tab-urile se aseamănă mai degrabă celor din browserul Firefox.

Mai mult, atunci când avem deschis un singur tab, acesta nu ia forma caracteristică, umplând în schimb întregul spaţiudisponibil în bara de tab-uri.

Noul Omnibox are colţuri rotunjite şi înlocuieşte lista drop-down afişată acum la tastarea adreselor web cu un nou tip de fereastră plutitoare, ce pare să emane din Omnibox.

Butonul Profile, care apărea cu eticheta numelui de utilizator în colţul dreapta-sus a ferestrei aplicaţiei, arată acum şi poza de profil.

Designul prezentat în ultima ediţie Chrome Canary ar mai putea suferi modificări înainte de debutul în forma finală, în funcţiile de reacţiile primite din partea utilizatorilor. Cei care vor să testeze noua interfaţă Google Chrome ar trebui să ştie că ediţia Canary este mai puţin stabilă decât versiunea Chrome Beta, folosirea sa ca browser principal nefiind recomandată.

Sursa: publika.md 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.