Tendințe

Grădina – locul perfect într-o zi toridă

Ideea de fermă în miniatură poate fi sugerată în multe feluri: colţuri cu buturugi pe post de scaune şi mese, căruţe stilizate, obiecte de decor din lemn şi foarte multe flori în culori cât mai puternice.



Recondiţionează mobila veche.
Pe de o parte, te-ai săturat de canapeaua din living, pe de alta, parcă n-ai vrea să renunţi aşa uşor la ea. Găseşte-i un loc pe terasă sau în grădină (într-o zonă acoperită) şi transformă colţul într-un spaţiu de relaxare.

Dacă vrei să maschezi zonele încă neamenajate din grădină, poţi construi un paravan din lemn pe care să agăţi ghivece de flori de diverse mărimi şi forme. Rezultatul va fi peste aşteptări!

În funcţie de felul în care alegi să-ţi organizezi grădina şi terasa, vei alege şi materialele cu care vei decora masa, scaunele sau canapelele. Pentru o gradină plină de flori, alege feţe de masă deschise la culoare, cu imprimeuri florale. Pentru o curte cu jucării şi leagăne, alege una cât mai colorată.

Când leneveala este permisă poţi să-ţi petreci după-amiaza într-un hamac creat chiar de tine. Întâi de toate, trebuie să ai doi copaci aflaţi la o distanţă suficientă unul de altul – regula spune că lungimea hamacului ar trebui să fie egală cu lungimea corpului + 60 cm, apoi să găseşti un material rezistent, din bumbac sau o stofă foarte groasă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *