Actualitate

GRAV / Un ciclist polonez și unul german au fost uciși cu sânge rece în Mexic

În jurul zilei de 20 aprilie, polonezul Krzystof Chmielewski și germanul Holger Hagenbush, au început călătoria sa pe biciclete spre pădurile din sudul Mexicului.

După ce a trecut aproape o săptămână fără nicio veste de la cei doi, procuratura mexicană a concluzionat că aceștia fuseseră omorâți. „Într-o țară plină de violență, cadavrele se găsesc foarte rar – au existat peste 20 000 de cazuri în care acestea nu au fost descoperite”, scrie sursa.

Corpul lui Chmielewski a fost găsit pe 26 aprilie, iar cel al lui Hagenbush a fost descoperit după o săptămână. Unul dintre cadavrele conținea o rană provocată de un glonț, în timp ce altul a fost decapitat.

„Cine și de ce a vrut să-i ucidă pe doi turiști europeni în Mexic?” este acum principala întrebare pe care și-o pun autoritățile. Mai multe ipoteze sunt legate de furt, deși una dintre bicicletele a fost găsită lângă cadavrul.

„Probabil a fost un atac cu violență. Cei doi ar fi opus rezistență și au fost uciși”, presupune procurorul statului mexican Chiapas, Luis Alberto Sanchez.

Crima terefiantă a provocat indignarea cetățenilor Mexicului, o țară scufundată în violență. La câteva săptămâni după tragedie, nicio persoană nu a fost reținută și nu există niciun suspect, notează sursa.

Sursa: Agora.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *