Politică

Greceanîi îl invită pe Chirtoacă la dezbateri electorale

O declarație în acest sens a fost postată de către socialistul Dodon pe pagina sa Facebook. Ce-i drept, o fotocopie a invitației adresate lui Chirtoacă a fost publicată și pe pagina Zinaidei Greceanîi.

În așa-zisa „declarație oficială” postată de cei doi fruntași socialiști, se spune că PSRM a evitat până acum să participe alături de Dorin Chirtoacă la dezbateri televizate din motivul că timpul este restrâns. De asemenea, se afirmă că acest timp nu ar putea fi utilizat corect, în special în momentul când vor fi replici despre „mâna Moscovei”. Totodată, Chirtoacă și echipa sa sunt chemați la „o dezbatere publică fără limită de timp”.

Săptămâna trecută, Dorin Chirtoacă a invitat-o pe contracandidata sa, Zinaida Greceanîi, la o dezbatere publică la Regia de Transport Electric din Chișinău. Socialista însă nu a dat curs invitației, convocându-și susținătorii la Parcul de autobuze. Astfel cei doi au susținut conferințe de presă separate și au făcut declarații electorale, la aceeași oră însă în locuri diferite.

sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *