Culinar.md
Gust de toamnÄ – dovleac copt
Ingrediente:
– dovleac de toamnÄ
– miere sau zahÄr (opÅŖional)
Mod de preparare
SpÄlÄm dovleacul, îl tÄiem felii sau îl lÄsÄm întreg dacÄ nu este prea mare Åi îl curÄÅŖÄm de sâmburi.
Îl aÅezÄm într-o tavÄ potrivitÄ Åi îl bÄgÄm în cuptor sÄ se coacÄ. Dovleacul se rumeneÅte în cuptorul încins Åi se înmoaie, devenind dulce Åi aromat.
DacÄ preferaÅŖi, puteÅŖi presarÄ o lingurÄ de zahÄr sau miere pe feliile coapte.
PoftÄ bunÄ!
FiČi la curent cu ultimele noutÄČi. UrmÄreČte TIMPUL pe Google News Či Telegram!