Eveniment

GUSTAR 2016: Zona de camping a festivalului va găzdui peste 1000 de oaspeți

Unul dintre elementele principale care face acest festival deosebit rămâne a fi zona de camping. În acest an spațiul destinat amplasării corturilor va fi amenajat pe o peninsulă separată, supranumită și Peninsula Vacanței. Zona distracției și zona odihnei vor fi izolate, sporind astfel confortul oaspeților care vor alege să se odihnească în natură după o zi plină de activități distractive.

Valeriu Postică, coordonatorul proiectului, compania SENS MUSIC: „Ideea de a crea o Peninsulă a Vacanței în cadrul festivalului GUSTAR 2016 ne-a venit după ce am examinat cum sunt organizate evenimente similare în alte părți ale lumii. Toate au amenajate mici orășele de camping pentru oaspeții evenimentului. Astfel, zona de camping din cadrul GUSTAR 2016 va corespunde tuturor necesităților oaspeților doritori de a rămâne peste noapte în lunca Răutului. Peninsula Vacanței va avea capacitatea de a găzdui o mie de persoane și va fi locul potrivit pentru cei care deja s-au plictisit de oraș și vor să petreacă câteva zile de odihnă în cort, în fața unui foc de tabără, ascultând muzica bună, alături de familie și prieteni.”

Doritorii de a ajunge în zona de camping a festivalului vor trebui să dispună de un abonament pentru Festival. La cazare, vizitatorii vor primi o plăcuță cu numărul cortului, pe care o vor returna la plecare. Astfel, organizatorii vor avea o evidență clară și vor putea asigura o mai bună gestionare a locurilor de cazare disponibile pe Peninsula Vacanței.

Pentru comoditatea vizitatorilor, în cadrul GUSTAR 2016 vor fi organizate două zone de parcare – una destinată persoanelor care vin doar pentru o zi și planifică să plece seara, iar alta – pentru rezidenții campingului.

Festivalul GUSTAR este organizat de „Sens Music” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Partener al evenimentului este și Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *