Politică

Guvernul a numit noi persoane în funcții de conducere! A fost desemnat un secretar general adjunct la Guvern și un secretar de stat la MAEIE

În ședința de astăzi, de la Ștefan Vodă, Cabinetul de miniștri a aprobat candidatura unui secretar general adjunct al Executivului și un secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. 

Prin urmare, Igor Pșenicinîi a fost numit secretar general adjunct al Guvernului prin transfer, fiindu-i încetat raportul de serviciu în funcția de secretar general al Ministerului Mediului, transmite Agora.md.

De asemenea, la Ministerul Afacerilor externe și Integrării Europene, în funcția de secretar general a fost numită Stela Leucă.

Aceasta a activat până în acest moment în calitate de consilieră pentru politică externă în cadrul Cabinetului Ministrului, anterior acestei poziții a petrecut două decenii consiliind Banca Mondială, USAID și entități guvernamentale și neguvernamentale din Moldova.

Noua secretară are studiile de masterat în administrație publică, analiză politică și studii europene de la Universitățile din Moldova, Serbia și SUA.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *