Politică

Guvernul Ciucă-Ciolacu a dat țeapă la peste 10.000 de mame

Tichetele sociale de 2.000 de lei pentru nou-născuţi nu au ajuns la mamele beneficiare, la 10 luni de la adoptarea OUG 113/2022, iar majoritatea primăriilor nu au primit nici măcar materialele în baza cărora să informeze mamele din comunitate.

„Mamele și nou-născuții din familii vulnerabile vor beneficia de un sprijin în valoare de 2.000 de lei pentru achiziția de articole medicale și de igienă, dar și de consiliere parentală. Potrivit Hotărârii de Guvern, de aceste tichete vor beneficia toate mămicile cu bebeluși de până în 3 luni. O felicit pe Roxana Mînzatu, secretar de stat în Cancelaria Primului-Ministru și fost ministru al Fondurilor Europene, că nu a abandonat acest proiect”, afirma Gabriela Firea într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Peste 10.000 de mame care au dreptul să primească tichetele sociale în valoare de 2.000 de lei sunt uitate sau refuzate de către guvernarea PSD/PNL/UDMR. Marcel Boloş nu şi-a făcut treaba şi primăriile nu au primit procedurile şi documentele necesare acordării acestor ajutoare venite din fonduri europene. Toate anunțurile pompoase făcute de Gabriela Firea s-au dovedit a fi simple vorbe-n vânt în contextul alegerilor din 2024.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *