CSI / Rusia

Guvernul de la Chișinău a transmis condoleanţe Rusiei pentru accidentul aviatic de la Rostov-pe-Don

Guvernul a transmis condoleanţe Rusiei pentru accidentul aviatic de la Rostov-pe-Don

„În aceste clipe grele, îmi exprim condoleanţele profunde şi cuvinte de compasiune rudelor şi apropiaţilor celor care şi-au pierdut viaţa în această tragedie”, se spune în scrisoarea semnată de şeful Guvernului de la Chişinău.

În dimineaţa zilei de 19 martie 2016, aeronava Boeing 737, care aparţine companiei aeriene FlyDubai, s-a prăbuşit pe aeroportul din Rostov-pe-Don. Potrivit informaţiilor oficiale, niciunul din cei 55 de pasageri şi 7 membri ai echipajului aflaţi la bord nu a supravieţuit.

În altă ordine de idei, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene condamnă atacul terorist care a avut loc sâmbătă, 19 martie 2016, în centrul oraşului turc Istanbul, soldat cu patru morţi şi numeroşi răniţi. Totodată, ministerul şi-a exprimat regretul pentru vieţile omeneşti pierdute şi pentru persoanele rănite în urma acestui atac terorist şi a transmis sincere condoleanţe familiilor victimelor.

Într-un comunicat de presă, ministerul reiterează angajamentul ferm al Republicii Moldova în combaterea tuturor formelor de terorism şi reafirmă necesitatea conjugării eforturilor internaţionale în lupta cu acestea.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *