CSI / Rusia

Guvernul francez: Condiţiile în care s-a prăbuşit avionul lui Prigojin ”rămân necunoscute”, ”putem avea îndoieli rezonabile”. Prigojin făcea ”munca murdară a lui Putin”, iar în cazul în care a murit cu adevărat lasă în urma sa o ”mizerie groaznică”

Multe detalii despre presupusa prăbuşire a avionului în care a murit şeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin ”rămân necunoscute”, declară joi, 24 august, un purtător de cuvânt al Guvernului francez, Olivier Veran, relatează News.

”Nu cunoaştem încă condiţiile în care a avut loc prăbuşirea. Putem avea îndoieli rezonabile”, a declarat Olivier Veran postului France 2, întrebat dacă este surprins de această prăbuşire.

Prigojin făcea ”munca murdară a lui Putin”, iar în cazul în care a murit cu adevărat lasă în urma sa o ”mizerie groaznică” în părţi largi ale lumii, a declarat reprezentantul Guvernului francez.

Faptele lui Prigojin sunt ”de neseparat” de politicile preşedintelui rus Vladimir Putin, a subliniat el.

Veran a declarat că este de acord cu preşedintele american Joe Biden, potrivit căruia ”puţine lucruri se întâmplă în Rusia fără ca Putin să ştie ceva”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *