Politică

Guvernul reacționează la FALSURILE lansate de Tauber: „Fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate”

Guvernul vine cu o reacție la falsurile lansate în spațiul public de către deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, precum că autoritățile centrale ar fi pus la cale o „provocare militară în regiunea transnistreană” pentru data de 17 aprilie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, astfel de mesaje fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate, relatează Deschide.md.

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, Tauber a declarat, cu referire la surse, că săptămâna trecută în România au fost trimise mii de uniforme ale poliției moldovenești care vor fi folosite de cetățeni români pentru a se implica într-un conflict armat pe Nistru.

„Afirmațiile doamnei Tauber sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate. Doamna Tauber încearcă să-și acopere în fața finanțatorilor eșecul total al protestelor plătite”, a declarat Daniel Vodă.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Guvernului a adăugat că instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Madam Tauber ,
    Crezi ca putirinta rusilor e mai mare decat putirinta Moldovenilor !?
    Intreb si eu pentru o prietena din Moskova !

  2. Ca sa fim siguri ca nu-i nici o provocare cu uniforme moldovenesti, cer paralamentului ca data de 17 aprilie sa fie declarata ca fiind ziua nudistilor. Cine nu respecta ziua asta, sa fie amendat si obligat sa se dezbrace pentru pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *