Moldova

Guvernul se întruneşte AZI la Bălţi

Şeful Oficiului teritorial al Cancelariei de Stat Bălţi, Anatol Harcenco, a declarat pentru Info-Prim Neo că şedinţa va avea loc în sala de festivităţi a instituţiei, cu începere de la ora 13.00.

Unii comentatori politici consideră că decizia premierului este direct legată de hotărârea consilierilor comunişti ai Consiliului municipal Bălţi de a desfăşura un referendum cu privire la lărgirea autonomiei localităţii.

După anunţul că şedinţa Guvernului se va desfăşura la Bălţi, mai multe persoane au început să se mobilizeze pe internet unde spun că îi vor întâlni pe miniştri cu ouă clocite şi legume alterate. Unii propun chiar formarea unui cordon viu la intrarea în oraş ca să nu permită accesul miniştrilor în localitate.

„Oraşul nostru este unul liniştit şi vrem să trăim în pace. Nu avem nevoie de români, nu ne trebuie „istoria românilor”, „să ne apărăm oraşul şi să nu permitem transformarea copiilor noştri în slugile românilor”, au scris mai multe persoane în comentariile lor la un articol în mass-media.

De la Primăria municipiului Bălţi reporterului Info-Prim Neo i s-a comunicat că nu a fost recepţionată încă nicio solicitare de a desfăşura vreo acţiune de protest pentru ziua de azi, 1 august.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *