Social

Guvernul stinge luminile, în semn de solidaritate cu Ucraina, stat a cărui cetățeni stau prin întuneric și căldură din cauza bombardamentelor rusești

În Casa Guvernului din centrul Chișinăului, dar și în mai multe instituții subordonate Executivului, vor fi stinse joi, 29 decembrie, de la ora 18.00, luminile pentru „o perioadă”.

Despre acest lucru a anunțat miercuri, prim-ministra Natalia Gavrilița, în debutul ultimei ședințe de Guvern din acest an, potrivit Ziarul Național.

Potrivit lui Gavrilița, stingerea luminilor reprezintă un gest de solidaritate cu Ucraina ai cărei cetățeni stau în prezent fără lumină și căldură din cauza bombardamentelor rusești.

Potrivit Nataliei Gavrilița, același semn de solidaritate a fost arătat și de alte state în ultima perioadă.

Prim-ministra a îndemnat și alte instituții să preia gestul în semn de solidaritate cu vecinii noștri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. youtube.com/watch?v=WfHhB3vOxxw
    Era mai util cauzei romanismului daca guvernul asa-zisei R.Moldova, dadea dovada de normalitate facand diligentele necesare pentru ca limba romana sa redevina limba oficiala a Basarabiei, teritoriu vremelnic instrainat. E de inteles mesajul de solidaritate cu haholii, totusi, guvernul Gavrilita mai bine se solidariza explicit si cu romanii din Bucovina de N, Herta si Bugeac care au primit o lovitura din partea Kievului prin legea nr.8224.
    p.s
    Regretabil ca Maia Sandu la intalnirea cu neomarxistul malthusian Klaus Schwab a fost obedienta in loc sa-l pleznesca cu poseta peste bot si sa-i tragi un sut in oua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *