Actualitate

Hamas îl condamnă pe Lukașenko, Președintele R. Moldova – tace în continuare

Șeful politburo-ului Hamas, Musa Abu Marzuk, l-a condamnat pe Minsk pentru implicarea conflictului dintre Palestina și Israel în planurile personale ale dictatorului: Acest lucru este revoltător și demonstrează gândirea arhaică a guvernului din Belarus, care nu înțelege că acum trăim în o epocă a mass-media gratuite și că există o opinie publică internațională care nu mai acceptă astfel de metode. 

Anterior, întreaga comunitate internațională din lumea civilizată, a reacționat vehement la terorismul internațional al președintelui Belarus, Lukașenco. România a condamnat forţarea aterizării şi l-a convocat la sediul MAE pe ambasadorul Belarusului. Zelenski a ordonat Guvernului să oprească traficul aerian spre Belarus. Uniunea Europeană anunță sancțiuni pentru Lukașenco. Practic, nu există niciun lider de stat civilizat, care să nu fi reacționat la tupeul fără margini al unui dement, care a trimis avioane militare să se asigure că-l va aresta pe un jurnalist de opoziție, care acum riscă pedeapsa cu moartea.

Președintele Sandu tace deja treia zi. 

Lipsa de reacției a Președintelui Sandu, coincide cu ceilalți politicieni care au fost la putere, nimeni niciodată n-a reacționat la crimele abominabile comise de regimul terorist de la Minsk. Mai multe decât atât, Dodon a fost printre puținii care a recunoscut victoria lui Lukașenko în alegerile fraudate, deși toată comunitatea internațională a fost unanimă că ele au fost trucate.

Claudiu Târziu (AUR): Ceea ce a făcut Lukaşenko este terorism de stat

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *