Actualitate

Haos pe Aeroportul Chișinău. Mai multe zboruri au fost anulate din cauza alertelor cu bombă

Responsabilii companiei aeriene Air Moldova anunță pasagerii despre reținerea și anularea unor zboruri, din cauza alertelor cu bombă zilnice care afectează grav activitatea operațională a multor companii, transmite ProTV.

„Haosul creat pe Aeroportul Internațional Chișinău ne obligă să anulăm sau să reținem zborurile planificate. Este o consecință inevitabilă a terorizării la care suntem supuși în ultimele săptămâni”, susține responsabilii companiei Air Moldova.

De asemenea, responsabilii companiei anunță că se rețin și zborurile operate de Air Moldova din și spre: București, Paris și Verona. 

Din păcate, a fost anulat și zborul Chișinău-Londra-Chișinău pentru că Aeroportul Stansted nu acceptă aterizarea și decolarea acestui zbor în afara orarului stabilit.

„Pasagerii cursei anulate spre și din Londra pot beneficia de opțiunile propuse de companie sau pot solicita rambursarea totală la locul procurării biletului”, anunță Air Moldova. 

Menționăm că în ultimele 24 de ore, au fost anunțate trei alerte cu bombă peteritoriul Aeroportului Internațional Chișinău, după care, s-a dovedit că toate alertele sunt false.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *