Social

HAPPYCINEMA din România își va deschide primul cinematograf la Chișinău. „Ne bucurăm să îi urăm bun venit în familia AIR noului membru!”

Rețeaua de cinematografe „HAPPYCINEMA” din România își va deschide primul cinematograf la Chișinău în această toamnă, a anunțat Asociația Investitorilor din România.

„Ne bucurăm să îi urăm bun venit în familia AIR noului membru! „HAPPYCINEMA” este mai mult decât un simplu cinema în orașul tău, este cinematograful tău preferat! Când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți l-ai propus să-l vizionezi mergi la „HAPPYCINEMA”. Aici petreci timp de calitate împreună cu cei dragi și ai mereu promoții și oferte speciale. „HAPPYCINEMA” se deschide în această toamnă și în Chișinău”, se arată într-un comunicat de presă al AIR, transmite Moldova1.

Astfel, potrivit datelor publice, cinematograful ar avea sediul în municipiul Chișinău, pe strada Mihail Sadoveanu, numărul 42/6.

„HAPPYCINEMA” este prezent în opt orașe din România: București, Alexandria, Focșani, Buzău, Bistrița-Năsăud, Bacău, Vaslui și Botoșani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *