RăzboiUcraina

Hartă. Ucrainenii au lovit în proiectul de suflet gândit de Putin: Atac masiv cu drone în centrul Crimeei

Autoritățile locale din Crimeea raportează în dimineața de joi, 15 iunie, un atac masiv al forțelor armate ucrainene în zonă. Se pare că ucrainenii ar fi atacat cu nouă drone chiar în centrul din Crimeea.

„Pentru această seară și dimineață, nouă drone au fost înregistrate deasupra teritoriului Republicii Crimeea: șase vehicule au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, trei au fost înăbușite și plantate de sisteme de război electronic. O dronă a detonat în districtul Krasnogvardeysky, satul Dokuchaevo. Nu au existat victime, ferestrele au fost sparte în mai multe case. Toate serviciile au mers la fața locului”, a declarat șeful republicii, Serghei Aksionov, pe canalul său de Telegram, relatează TASS.

Cartierul Krasnogvardeysky din Crimeea este situat în centrul peninsulei, iar satul Dokuchaevo este situat la 40 km de Simferopol.

Ultimul atac masiv cu drone asupra Crimeei a avut loc în noaptea de 4 iunie, când cinci drone au fost doborâte și alte patru au fost bruiate. Când dronele au căzut în Dzhankoy, geamurile la trei case au fost sparte și două mașini au fost serios avariate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *