Chișinău

Hora bikerilor în PMAN

Centrul Chişinăului s-a umplut ieri de răgetul motoarelor şi geci de piele. Sute de bikeri au prezentat publicului din capitală un show de neuitat la care până şi simpla prezenţa a motocicletelor originale a atras destule priviri. Evenimentul a fost un prilej pentru cascadorii profesionişti să demonstreze diferite trucuri. Cea mai memorabilă a rămas prestaţia lui Iurie Mihalcic din Ucraina care a reuşit să execute salturi de pe trambulină peste cutii încinse de foc. Preşedintele interimar Marian Lupu s-a arătat binevoitor să participe şi el la un truc, fiind unul din cei 14 de motociclişti ordonaţi în linie, peste care Iurii Mihalcic „a zburat” de pe trambulină. Foarte emoţionat, cascadorul a mărturisit că locuitorii Chişinăului sunt „oameni foarte pozitivi”, după ce a fost susţinut de public cu urale şi aplauze.

Nu au lipsit nici momente emoţionante. Conform tradiţiei, un cuplu de miri a depus flori la monumentul lui Ştefan cel Mare. Doar că, în loc de un alai obişnuit, aceştia au fost însoţiţi de un cortegiu de motoare. 

La concertul organizat cu ocazia reuniunii bikerilor au evoluat colective de dans din cadrul Centrului Republican pentru Copii şi Timeret „Artico”. Oaspeţilor din diferite ţări şi tuturor doritorilor li s-a propus să încingă o horă pentru a se familiariza cu tradiţiile noastre. În final, motocicliştii s-au strâns în coloane şi au plecat spre Vadul Lui Vodă, unde urmau să continue activităţile planificate, luând rămas bun de la chişinăuieni prin accelerarea la maxim a motoarelor.

Andrian Adam, stagiar la TIMPUL
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *